De baan van haar dromen

Fenna kwam naar een training van mij met als doel erachter te komen hoe ze verder wilde in haar werk. We gingen samen aan de slag en door de oefeningen werd het haar al snel duidelijk dat ze verlangde naar een baan waarin ze haar talenten echt weer eens volop kon gebruiken.

In de training ontdekte ze verder wat haar talenten waren. Het was bijzonder voor haar om te ontdekken hoe ze zich zou voelen wanneer al haar talenten actief zouden zijn. Dit maakte dat ze zich een heldere voorstelling kon maken van het werk dat ze zou doen . Ze voelde hoe blij ze ervan werd om daar elke dag mee bezig te zijn.

Al binnen een week een onverwachte manifestatie …

De dag na de training liet ze me weten dat ze ontdekt had dat haar vorige functie eigenlijk helemaal aan het beeld voldeed. Ze was echter een andere functie gaan doen, omdat het werk haar zo gemakkelijk af ging en omdat ze de overtuiging had dat ze niet meer genoeg leerde.

Ze regelde een gesprek met haar voormalige manager, dat kon de week erop al plaatsvinden. Het bleek dat er in het budget ruimte was voor een extra kracht in die functie. Fenna doet nu hetzelfde werk met veel meer rust en plezier dan eerder. Ze leert nog steeds nieuwe dingen door verdieping aan te brengen in haar werk. En en er dienen zich telkens nieuwe uitdagingen aan die ze enthousiast aangaat!

Je onderbewustzijn programmeren

Met verbeelding kun je heel bewust verbinding maken met de resultaten die je wilt bereiken.

Dat is wat Fenna heeft gedaan. Zij maakte zich een voorstelling van dat wat er nog niet was. Ze reisde als het ware in gedachten naar een moment in de toekomst en stelde zich de situatie voor zoals die zou zijn als haar wens was uitgekomen. Ze gebruikte daarbij al haar zintuigen.

Uit onderzoek is gebleken dat dezelfde delen in de hersenen actief worden wanneer je iets daadwerkelijk aan het doen bent, als wanneer je je dat in gedachten voorstelt. Topsporters gebruiken deze methode ook. Ze bereiden zich op deze manier voor op een wedstrijd.

De kraamkamer van onze creativiteit

De verbeelding is de kraamkamer van onze creativiteit. Door je verbeelding te gebruiken,

treedt de wet van aantrekking in werking, zodat je in je leven precies die gebeurtenissen en ervaringen aantrekt die matchen met dat wat je je hebt voorgesteld.

Moeiteloos creëren

Hoe scherper je je de uitkomst van je verlangen voorstelt, zoveel gemakkelijker en sneller verloopt het proces daar naar toe. Wij zijn gewend om onze schouders eronder te zetten als we een goed resultaat willen behalen. Maar dat is helemaal niet nodig! Als je je voorstellingsvermogen gebruikt, hoef je veel minder hard te werken. De wet van aantrekking zorgt er dan voor dat de juiste dingen als vanzelfsprekend op je pad komen.

De Cirkel van Creatiekracht

De Cirkel van Creatiekracht© is een uniek model dat je leert hoe je bewust gebruik maakt van de wet van aantrekking en in zeven stappen van wens naar werkelijkheid kunt gaan.

Het bovenstaande artikel gaat over de kracht van verbeelding, stap 2 in de cirkel. Iedereen kan dit leren en ontdekken hoeveel gemakkelijker je hiermee je wensen tot werkelijkheid brengt.

Nieuwsgierig naar de andere stappen?

Meld je aan voor de workshop Workshop Van wens naar werkelijkheid

Of

Werk je loopbaanwens uit in een Loopbaan Opstelling en ontdek precies op maat voor jou, hoe je jouw loopbaanwens kunt realiseren.

 

Maak een afspraak

Werk je liever één op één, of wil je je via je werkgever of het UWV aanmelden?

Kies dan voor Coaching of loopbaanadvies

 

Ik investeer graag in een goede samenwerking. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. We bespreken wat je wens is en welke verandering je wilt realiseren en ontvangt een advies of offerte op maat. In persoonlijke begeleiding bied ik maatwerk en maak ik gebruik van alles in wat ik in huis heb om je te ondersteunen in het manifesteren van de shift die jij wilt realiseren!

Maak een afspraak