Op alle diensten zijn de Leveringsvoorwaarden en de Privacyverklaring van Het Werkveld van toepassing.

Bekijk ze hier:

Leveringsvoorwaarden Het Werkveld

Privacyverklaring Het Werkveld

Coronaprotocol

Op maandag 14 december is de volledige lockdown afgekondigd. Coaching valt niet onder de contactberoepen, zoals genoemd in de nieuwe maatregelen. Dit betekent dat we kunnen blijven afspreken in de coaching praktijkruimte. Uiteraard gaan we veilig te werk. Onderstaand protocol is gebaseerd op de COVID-19-richtlijnen en de algemene hygiënerichtlijnen van het RIVM.

Fysieke bijeenkomsten vanaf 14 december 2020 – gezondheidscheck

De afspraken die worden gemaakt vinden online of fysiek plaats. Hierin kun je je wensen aangeven. 

Vlak voor de bijeenkomst/ afspraak worden aan de klant de volgende vragen per mail of telefoon of app gesteld (conform richtlijnen rivm covid-19):

  • Heb je op dit moment een of meerdere van de volgende (milde) klachten of deze de afgelopen 24 uur gehad: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? 
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/dit gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je één van bovenstaande vragen met JA moet beantwoorden, dan is het op dit moment helaas niet mogelijk om live af te spreken. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden. Dit geldt ook voor de coach/ trainer. Uiteraard is het ook mogelijk om de fysieke bijeenkomst om te zetten in een online bijeenkomst.

Fysieke bijeenkomsten – de coachingsruimte

Het is belangrijk dat we ons houden aan een aantal maatregelen, om de bijeenkomst veilig te kunnen laten plaatsvinden:

  • Je desinfecteert je handen.
  • We schudden elkaar niet de hand (helaas ;-/).
  • Als je de coach ontmoet, houd je 1,5m afstand. Een mondkapje is daardoor niet noodzakelijk.
  • Ook in de coachingsruimte houden we 1,5m afstand. 

De coach/ trainer zorgt ervoor dat de ruimte schoon is. Na ieder gesprek wordt de ruimte voldoende geventileerd. De coach/ trainer wast regelmatig de handen en gebruikt ontsmettingsmiddel.

Zo maken we duidelijk dat we serieus omgaan met de richtlijnen van het RIVM, zodat we ons daarna vooral kunnen richten op een fijne en effectieve bijeenkomst. 

Tot ziens en een goede gezondheid gewenst!