“Het is mijn passie om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en zich bewust te worden van hun mogelijkheden en talenten.”

Esther van Dijk is een enthousiaste coach die mensen graag inspireert om het leven te creëren dat ze écht willen leven.

Als re-integratie begeleider en loopbaanadviseur heeft ze veel ervaring in het  begeleiden en coachen van medewerkers in hun persoonlijke- en hun loopbaanontwikkeling.

In de zomer van 2012 liep het tijdelijke contract af dat ik toen had en stond ik voor mijn volgende loopbaanstap. Ik overwoog te gaan ondernemen als coach, loopbaanadviseur en re-integratiebegeleider. Toen ik dat idee onderzocht kwam mijn leven in een stroomversnelling. Er kwam ongelofelijk veel energie op gang en alles leek synchroon te gaan. De ervaringen die ik had opgedaan leken op zijn plek te vallen. Mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling waren tot dat moment in mijn leven twee verschillende stromen. Het was tijd voor een krachtig besluit om die twee stromen samen te brengen in mijzelf en in mijn werk, zodat ik heel veel mensen zou kunnen gaan begeleiden bij het bewust creëren van het leven en het werk dat ze écht graag willen.

Het is me gelukt (best trots op) om een model te ontwikkelen waarmee ik de wet van aantrekking inzichtelijk maak. Met het model ‘De Cirkel van Creatiekracht’ wordt helder hoe je in zeven stappen van Wens naar Werkelijkheid komt.

Mijn werk is een blijvende expressie van wie ik ben. Ik ontmoet prachtige mensen, die fantastische wensen en dromen realiseren in hun leven en die net als ik, plezier krijgen in het spel van creatiekracht. Ik voel me dankbaar dat ik mag bijdragen aan zoveel moois voor de wereld.

“Ik verwonder me iedere keer over de kracht van ons bewustzijn, wanneer we focussen op dat we met hart en ziel willen. Daar zit een enorme kracht in, waarvan ik de weerga nog slechts kan vermoeden. ”

Lees hier wat anderen over Esther van Dijk vertellen.