cirkel_groen
Van wens naar werkelijkheid met behulp van de wet van aantrekking

De Cirkel van Creatiekracht is een methode die je kunt gebruiken bij alles wat je wilt realiseren: al je wensen, ideeën, verlangens en dromen. Het model laat zien welke stappen er nodig zijn om tot de realisatie van je wensen te komen, met bewust gebruik van de wet van aantrekking.

Cirkel van creatiekracht in beeldDe laatste jaren laten wetenschap en kwantumfysica ons zien dat bewustzijn en materie geen gescheiden gebieden van elkaar zijn, iets wat oeroude tradities al heel lang onderwijzen. De inzichten uit de wetenschap leren ons dat alles energie is en dat wat zich in ons leven aandient, een direct gevolg is van onze gedachten, gevoelens en acties. Met die inzichten kunnen we beter begrijpen hoe we kunnen manifesteren wat we verlangen, hoe wonderen in ons leven kunnen gebeuren en hoe we synchroniciteit in werking kunnen zetten. Met de Cirkel van Creatiekracht heb ik de wet van aantrekking en de inzichten uit de kwantumtheorie toepasbaar gemaakt in zeven stappen die je doorloopt wanneer je van je dromen werkelijkheid wilt maken. We zijn gewend om hard te werken wanneer we onze doelen willen bereiken. Deze methode laat zien dat niet het organiseren van dingen belangrijk is om je wensen te realiseren, maar dat het organiseren van je eigen energie belangrijk is, zodat de manifestatie van je verlangens vanzelf kan plaatsvinden. Je kunt gaan genieten van waar je nu bent, omdat je een magneet zult zijn voor de manifestatie van wat je verlangt. In de Coaching en Loopbaantrajecten wordt gewerkt met de principes van de wet van aantrekking.

De Cirkel van Creatiekracht nodigt je uit om een grotere versie van jezelf te leven, je intuïtie te volgen en het leven te leiden waar je van droomt.