Je doet het werk dat je het liefste doet. Je straalt in je werk en je komt helemaal tot je recht met al je talenten. Je geniet van wat je werk. Je voelt je gelukkig, je werk gaat je gemakkelijk af en je bent succesvol. Op het juiste moment heb je goede ideeën en inspiratie en je leven bevindt zich in een fantastische flow. Dat merk je vooral aan de schijnbare toevalligheden die gebeuren. Je komt bij de printer degene tegen die je precies even wilde spreken, je leest een artikel dat jouw vraag beantwoordt nog voordat je de vraag hoefde te stellen, je klanten en de mensen met wie je werkt zijn blij met jouw dienstverlening.  

De realiteit is oud nieuws

In plaats van dit blog te beginnen met problemen die je in je werk kunt ervaren, wilde ik je dit keer direct de vibratie aanbieden waar je graag op wilt functioneren.

Het kan zijn dat de realiteit van jouw werk een vibratie heeft waar je niet blij mee bent en waar je frustratie bij voelt. Maar dat geeft niet. De realiteit is het resultaat van wat je in het verleden hebt gecreëerd. Ieder moment kun je opnieuw kiezen wat jouw aandacht heeft. Als jij je aandacht verplaatst van de dingen die je frustreren, naar de dingen waar je blij van wordt, geef je een impuls aan de verandering die je graag wilt. De wet van aantrekking reageert direct op jouw veranderde aandacht.

Je enige verantwoordelijkheid is je eigen geluk

Jouw enige verantwoordelijkheid is te zorgen voor je eigen geluk! De wet van aantrekking reageert daar direct op. Een prettige gedachte roept meer gedachten op met dezelfde vibratie. Een goed gevoel trekt situaties, mensen en inspiratie aan met dezelfde vibratie. Jouw inzet is om je goed te blijven voelen, ondanks de omstandigheden.

Maar wat als je twijfels, angsten en onzekerheid ervaart?

Maar vaak als je nieuwe wensen en verlangens hebt, komen juist ook onzekerheid en twijfels boven. En die kunnen soms zo intens zijn, dat je er niet omheen kunt. Hoe zorg je er dan toch voor dat je creëert wat je verlangt?

Mira is een startende ondernemer. Ze komt bij mij met de vraag om haar te begeleiden in de opstartfase van haar onderneming. Ze is onzeker en af en toe slaat de angst haar om het hart en neemt de twijfel het over: zal het haar wel lukken om haar onderneming succesvol te laten zijn?
In een Loopbaanopstelling onderzoeken we het gevoel dat hoort bij de succesvolle onderneming en maken we ook ruimte om de angst te onderzoeken.

De angst maakt duidelijk dat ze de steun van haar vader mist. Wanneer we dat in de Loopbaanopstelling uitgewerkt hebben, kan ze mét de steun van haar vader, wel verbinding maken met de succesvolle onderneming.

Het gevoel dat ze ervaart wanneer ze verbinding maakt met de succesvolle onderneming is fantastisch: ze geniet van het werk dat ze het liefste doet, de klanten die ze helpt zijn blij en ze ervaart het gevoel van het hebben van véél klanten, die van alle kanten naar haar toe komen.  Ze heeft personeel in dienst die haar de omliggende taken uit handen nemen en ze geniet van het feit dat ze zich kan concentreren op haar corebusiness. En bovenal is Mira in de Loopbaanopstelling verbaasd van het gevoel van rust dat ze ervaart. Het voelt zo gemakkelijk en zo passend. Ik vraag haar hoe haar privé leven veranderd is nu ze een succesvolle onderneming heeft. Ze geeft verbaasd aan hoe ze geniet van het samenzijn met haar kinderen. Ze heeft veel meer quality time met ze: “Ik hoef minder op pad voor mijn werk, omdat ik dichtbij huis werk. Mijn werktijden zijn regelmatiger, omdat ik ze zelf kan indelen. Daardoor kan ik de werktijden beter op de kinderen afstemmen. Dat geeft mij veel rust en het geeft ons samen heel veel ruimte.” En lachend voegt ze eraan toe dat ze nu zelfs tijd heeft om af en toe een taart met ze te bakken.

Een Loopbaanopstelling

Een Loopbaanopstelling is een krachtig middel om jouw vibratie af te stemmen op de vibratie van je wens.
Wanneer je een nieuw verlangen lanceert, worden in je onderbewustzijn direct alle aspecten actief die nog niet overeenkomen met de vibratie van je verlangen. In een Loopbaanopstelling werken we zowel aan het activeren van de vibratie van je wens en het ervaren van het gevoel dat erbij hoort, als aan het afstemmen van je onderbewustzijn en het transformeren van je blokkades. Zo wordt het realiseren van je loopbaanwensen moeiteloos.

Impact op alle fronten

De wet van aantrekking zorgt er voor dat de realisatie van je wens afgestemd is op alle aspecten in je leven.

Na de Loopbaanopstelling merkt Mira hoe gemakkelijk de dingen die ze te doen heeft, haar afgaan. Er is nog wel af en toe twijfel, maar ze voelt geen angst meer. In plaats daarvan voelt ze de rust die haar onderneming haar brengt. Zowel haar werk als haar leven zijn in een stroomversnelling gekomen en ze is blij verrast over de hulp die er van alle kanten regelmatig op haar afkomt voor de start van de onderneming. Wanneer ze nu een taart met de kids bakt, doet ze dat met een grote glimlach, omdat ze voelt dat dit ook de voldoening is die ze wilde met haar onderneming.

Wil jij ook een Loopbaanopstelling doen om het werk te creëren dat je écht graag wilt?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!  

Bruin tekstblok maak een afspraak

 

 

Van welke wensen wil jij werk maken?


Wil je meer uit je werk halen, je plezier in je werk terugvinden, of de stap zetten naar een andere baan? De snelste en meest moeiteloze manier om verandering in je werk te realiseren is te werken met de wet van aantrekking.

Ik denk graag met je mee! Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek. Je ontvangt in het kennismakingsgesprek direct al tips en adviezen waarmee je kunt beginnen om jouw wens te realiseren!