De Cirkel van Creatiekracht is een methode die je kunt gebruiken bij alles wat je wilt realiseren: al je wensen, ideeën, verlangens en dromen. Het model laat zien welke stappen er nodig zijn om tot de realisatie van je wensen te komen, met bewust gebruik van de wet van aantrekking.

werkveld-wisebergrose

Wat is jouw droom of verlangen?

Het kan een nieuwe baan zijn, een eigen bedrijf, een paard, een droomreis, of iets anders. Het kan ook zijn dat er wel een droom is, maar dat je die nog niet helder hebt. De droom is er wel, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen om die werkelijkheid te laten worden.

Is dit herkenbaar? Dan is de workshop ‘Van wens naar werkelijkheid’ iets voor jou. Je maakt kennis met de wet van aantrekking en de Cirkel van Creatiekracht en past de zeven concrete stappen waaruit die bestaat, door de dag heen voor jezelf toe.

Alles heeft een eigen frequentie

Alles is energie en heeft een eigen frequentie. De reden dat je droom tot nu toe nog geen realiteit is, heeft te maken met het verschil in de frequentie van jezelf nú en de frequentie van je droom.

De workshop

We werken met de zeven stappen van De Cirkel van Creatiekracht. Het doel is om je helpen het verschil in frequentie tussen jezelf en je droom steeds kleiner maken. Als je je kunt voorstellen hoe je je voelt wanneer je je droom hebt gerealiseerd, ben je een magneet geworden voor de vervulling van je droom. De wet van aantrekking is geactiveerd en zorgt er vervolgens voor dat je op het juiste moment de juiste informatie krijgt die je nodig hebt om verder te komen.

Aan het einde van de dag weet je precies wat er nodig is om het verlangen dat je nu koestert te realiseren, en ook hoe je alle wensen kunt laten uitkomen die in de toekomst nog volgen.

We kijken ernaar uit om je te begroeten!

Praktische informatie

Datum: er staan momenteel geen data gepland

Prijs: € 129,- incl BTW

Lunchkosten zijn inbegrepen. Er wordt gezorgd voor broodjes tussen de middag. Koffie en thee gratis beschikbaar tijdens de dag.

Locatie: Erasmusweg 15 in Culemborg

Trainers: Esther van Dijk en Marije Verstegen (www.duizenddeuren.nl)

Inspiratie: Ter inspiratie kun je het gratis E-book “De Cirkel van Creatiekracht” downloaden dat je hiernaast in de sidebar kunt vinden. En je kunt het filmpje hiernaast van Bruce Lipton luisteren. Hij vertelt dat wij ons DNA besturen met onze gedachten, verlangens en overtuigingen. Daar vertellen we je er op de workshop natuurlijk meer over!

Meld je nú aan

Wil je meer weten over de Cirkel van Creatiekracht? Klik hier

Ervaringen van andere deelnemers

De workshop heeft mij nieuwe inzichten gegeven.
Allereerst heb ik kennis gemaakt met een nieuwe methode: de kracht van verbeelding en voorstelling en de wet van aantrekking. Ik heb geleerd om nog meer mijn zintuigen te gebruiken en op mijn gevoel en intuïtie te varen. Daarnaast heeft de dag me gebracht dat ik me rustig en dankbaar voel. Het in de praktijk brengen van mijn wens hoef ik vooral niet te forceren, het komt uiteindelijk vanzelf wel. Ik vertrouw erop, het geeft rust en dat straal ik ook uit.

Wat is er fijner dan een dag te werken in een informele setting met gelijkgestemden aan het in praktijk brengen van je wens(en)? Voor mij was de workshop een mooi en welkom vervolg op het eerder gevolgde coachingstraject. De workshop heeft me nieuwe inzichten gegeven. Aan het einde van de dag reed ik voldaan, ontspannen en met energie terug naar huis. Ga zo door! Femke van Damme, Communicatieadviseur Regio West-Brabant

De workshop Van wens naar werkelijkheid is een levendige workshop met een concreet stappenplan waar je echt iets aan hebt. De workshopleiders brengen de workshop met veel energie en passie en creëren een veilige omgeving om je wens te delen. Ik zou het zo nog een keer doen! Judith Filippo, adviseur Ruimtelijke ontwikkeling, Gemeente Utrechtse Heuvelrug