Je hebt nieuwe wensen en voornemens: meer plezier in je werk, meer vitaliteit en gezondheid, een nieuw idee uitwerken, beter voor jezelf zorgen, het kan van alles zijn. Hoe zorg je ervoor dat  je je wensen realiseert?

Workshop De kracht van Verbeelding

creëer een fantastisch 2015

Deze workshop geeft je de gelegenheid om op een intuïtieve manier te werken aan het realiseren van je wensen!

Voor wie

Deze dag is ideaal voor mensen die:

  • Ervoor openstaan om hun dromen en verlangens te ontdekken
  • Dromen of verlangens hebben die ze graag willen realiseren
  • ZZP-er zijn en hart-volle creaties willen realiseren komend jaar
  • Hun pure potentiële kracht willen ervaren
Hoe ziet de dag eruit

De dag vindt plaats op een prachtige locatie in De Bilt. Er doen maximaal 12 mensen mee, waardoor er veel tijd is voor individuele aandacht en voor gezamenlijke uitwisseling.

We werken met de volgende werkvormen om jouw verbeeldingskracht aan te spreken:

  • Meditatie en geleide visualisatie
  • Verbinding met de levensenergie in je basischakra
  • Oefening waarbij je verbinding maakt met je toekomstige zelf
  • Je maakt een collage van je dromen, verlangens en intenties
  • Delen van jouw ontvangen dromen, inzichten en inspiratie
De kracht van Verbeelding

Met je verbeeldingskracht kun je je een voorstelling maken van dat wat er nog niet is. Een krachtig instrument van je onderbewustzijn, waarmee je bewust gebruik maakt van je creatiekracht. Je reist als het ware in gedachten naar de toekomst en maakt verbinding met een toekomstige versie van jezelf. Je stelt je de situatie voor zoals die zou zijn als jouw nieuwe frisse ideeën gerealiseerd zijn en je gebruikt daarbij zoveel mogelijk zintuigen.

Net zoals in een één-op-één creatie-sessie kan deze dag je inspireren om een grotere versie van jezelf te gaan leven door de intenties voor je komende jaar heel helder neer te zetten.

Je zult met plezier de juiste stappen gaan zetten en met veel gemak alle ervaringen en mensen aantrekken die nodig zijn om je droom te realiseren.

Aan het einde van de workshopdag zijn je intenties helder, heb je je blokkades opgeruimd, sta je in je kracht en neem je je collage over je verlangens en dromen mee naar huis. Wanneer je die op een plek hangt waar je hem vaak kunt zien, ondersteunt hij je om je dromen te creëren!

Door wie

Deze workshop wordt gegeven door Geertje Mol van Puur Wijsheid puurwijsheid en Esther van Dijk van Het Werkveld.

werkveld-geertje-mol
werkveld-esther-van-dijk

 

 

 

 

Reacties van deelnemers over de workshop

Ik heb een hele praktisch tool gekregen, waarmee ik op zoek ben gegaan naar mijn droom en mijn drijfveer. Door de workshop heb ik mijn drijfveren en verlangens inzichtelijk gemaakt. En ik kan er ook concreet me aan de slag. Erg fijn. Hartelijk dank!

Ik herken verschillende thema’s in mijn collage. Ik zie zachtheid, transformatie, openen, schoonheid en de weg bewandelen, de stap durven zetten. Hij is prachtig. Ik besef dat ik er in zal zien, wat ik nodig heb of herken. Twee dingen intrigeren me. De vrouw en de gang. De vrouw is iemand die ik nog wil ontdekken in mezelf… en de lange gang, dat is bijzonder. Ik heb in de vakantie meditatieve kleurkunst gedaan en daar een visionboard gemaakt. Daarop staat ook een zelfde plaatje.  Hoe langer ik naar de collage kijk, hoe meer er gebeurt. Op reis…

Esther heeft duidelijk veel ervaring op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijke groei en daarmee biedt ze een inzichtelijke workshop aan waarin ze, in een intieme sfeer, eenieder helpt om zijn/haar droom helder te krijgen en te vertalen naar het hier en nu. Dank je voor deze fijne dag, het heeft mij nú al veel gebracht!

Praktische informatie

Datum: momenteel staan er geen data gepland.

Deelname aan de workshop kost € 129,- incl. 21% BTW

Dat is inclusief een vegetarische lunch. Koffie en thee is de hele dag beschikbaar. Heb je dieetwensen, geef het aan ons door en we houden er rekening mee.

Locatie is Hof van Barlo
Groenekanseweg 256, De Bilt

Voor een routebeschrijving klik op de link Hof van Barlo

Aanmelden

Als je je voor de workshop wilt aanmelden kan dat via het contactformulier op de website:

Aanmelden via Het Werkveld klik hier

Na aanmelding ontvang je een mail met informatie ter voorbereiding van de workshop.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Meld je nú aan

Zie agenda voor meer info