Zodra je verandering wilt aanbrengen in je werk of in je relatie, kom je tegen welke trillingsfrequentie je op dat vlak hebt. Wanneer het een gebied is waar je veel twijfel, angst en beperking ervaart, heb je meer werk te doen om je trillingsfrequentie te verhogen. Want je creëert nu eenmaal wat je vibreert. 

Als je weet dat alles energie is en je zelf verantwoordelijk bent voor de trillingsfrequenties in je leven, is het dus de vraag hoe je je trillingsfrequentie kunt verhogen in het gebied waar je verandering wilt, zodat je kunt creëren wat je zo graag wilt. Er zijn twee manieren om je trillingsfrequentie te verhogen:

  • Wegnemen van de blokkades die je trillingsfrequentie verlagen
  • Positieve energie versterken

Ik vertel je eerst hoe je je positieve trillingsfrequentie versterkt.

Je positieve trillingsfrequentie versterken

Het realiseren van je wensen gaat sneller wanneer je een positieve trillingsfrequentie hebt. Dat vind ik een van de leukste aspecten van creatiekracht. Je leven wordt veel leuker van deze manier van creëren. Je kunt telkens kiezen voor dat wat jou het beste gevoel en de meeste energie geeft. Een fantastische reden om allerlei dingen te doen waar je blij van wordt!

1. Je intuïtie geeft je briljante ingevingen.

Via je intuïtie ontvang je impulsen die er voor zorgen dat jij je optimaal voelt, waarbij bovendien tegelijkertijd jouw wensen op de snelste manier gerealiseerd worden. We hebben vaak geleerd om die impulsen te negeren, omdat ze niet altijd passend lijken vanuit ons logische verstand. Wanneer we het contact met onze intuïtie herstellen en de impulsen gewoon volgen, brengen we onszelf weer in balans. Als ons verstand en onze intuïtie op een lijn staan, dan ontstaat er flow. Alles gaat veel moeitelozer. Dat wat je graag wilt, komt je moeiteloos halverwege tegemoet, omdat de wet van aantrekking veel sneller zijn werk kan doen!

Ik besloot laatst eerst een kopje koffie te doen in het café, voordat ik aan het werk zou gaan. Ik had er een heel leuk gesprek met iemand, die me de volgende dag vroeg of ik hem wilde coachen met zijn loopbaanvraag.

Dat vind ik zo fantastisch aan het volgen van je intuïtie! Het zorgt ervoor dat je wensen op álle fronten tegelijk uitkomen. En moeiteloos!

2. Gebruik de magneetkracht van je gedachten.

De wet van aantrekking reageert op de trillingsfrequentie van je gedachten. Je ontvangt de essentie van waar je aan denkt, of dat nu iets positiefs of iets negatiefs is. Deze wetmatigheid kun je goed gebruiken!   Stel: je wens is dat je een baan wilt waarin je plezier en succes ervaart. Dan is het belangrijk om de gedachten te vinden die het gevoel van plezier en succes in jezelf versterken.

Tip: Neem de wens terug in gedachten die je wilt realiseren. Bedenk welk gevoel daarmee gepaard gaat. Maak nu een lijstje met gedachten die dat gevoel in je versterken. Leg of hang het op een plek waar je ze iedere dag kunt lezen.

3. Je leven is precies goed zoals het nu is.

Wat als het allemaal goed is, omdat je weet dat je nu reeds naar de realisatie van je wens onderweg bent. Laat even los wat er allemaal nog voor verbetering vatbaar is en zoek naar gedachten die helemaal overeenkomen met dat alles NU goed is. Voel je dankbaar voor wie je bent en voel hoe heerlijk het is dat je leven zich ontwikkelt in de richting van meer plezier, liefde en succes. Voel hoeveel waardering en liefde je voor jezelf ervaart, voel zelfs waardering voor als het ‘even niet lukt’.   Het hart heeft een magnetisch veld dat altijd actief is. Uit onderzoek van het Heart Math Institute is gebleken dat het electro-magnetische veld van het hart 5000 keer sterker is dan dat van ons hoofd! De kracht ervan wordt sterk actief wanneer je dankbaarheid, vreugde en liefde ervaart. Het zorgt er direct voor dat je stress niveau daalt en dat je tot rust komt. Én, het zijn de gevoelens die de hoogste trillingsfrequentie teweeg brengen! En precies die hoge trillingsfrequentie is wat alles in een stroomversnelling brengt.

Wegnemen van de blokkades die je trillingsfrequentie verlagen

Wanneer je een verlangen echt hebt doorvoeld om iets nieuws te realiseren, wordt je onderbewustzijn direct actief in de uitvoering ervan. Het begint als het ware juist dan alle gedachten en overtuigingen te activeren die níet overeenstemmen met je wens. Het onderbewustzijn geeft je hiermee de gelegenheid om deze overtuigingen te transformeren, zodat het op een lijn kan komen met de trillingsfrequentie van je nieuwe verlangen.

Claudia durfde pas te gaan voor het werk dat ze écht graag wilde, toen ze de ervaringen uit haar puberteit onder ogen had gezien en getransformeerd. Ze had toen niet durven kiezen voor de studie die ze graag wilde, omdat ze de overtuiging had dat dat niet voor haar weggelegd was, maar voor de leuke meisjes van de klas. Pas toen we hiermee gewerkt hadden kwam de energie weer vrij om de keuze te maken voor wat ze héél graag wilde. Ze is nu haar eigen onderneming aan het opstarten.

4. Transformeren van blokkerende overtuigingen

Wanneer je wens maar niet uitkomt, kun je aannemen dat er een onderliggende overtuiging is, die sterker is dan je wens. Wanneer je echt gaat voor het realiseren van je wensen,  is het belangrijk om deze overtuigingen op te sporen en om te zetten naar affirmaties die je wens ondersteunen. Hiervoor zijn allerlei technieken die jou kunnen ondersteunen. Het is een goed idee om hiervoor een coach op te zoeken. Wanneer het lukt om je blokkerende overtuigingen om te zetten, dan is je systeem als het ware uitgelijnd op de frequentie van je wens. Zowel onbewust als bewust staan dan alle lichten op groen en ben je een krachtige magneet voor de juiste situaties, omstandigheden en mensen die ervoor zorgen dat jouw wens werkelijkheid wordt.

Wil je meer uit je werk halen, je plezier in je werk terugvinden, of de stap zetten naar een andere baan? De snelste en meest moeiteloze manier om dat te realiseren is te werken met de wet van aantrekking. 

Van welke wensen wil jij werk maken?

 

Ik denk graag met je mee! Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek. Je ontvangt in het kennismakingsgesprek direct al tips en adviezen waarmee je kunt beginnen om jouw wens te realiseren!

 

Maak een afspraak