Gratis Loopbaanadvies ‘NL leert door’ twv € 700,-!

Het ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid stelt per 1 december 2020 opnieuw subsidie beschikbaar voor alle werkenden en werkzoekenden een gratis Loopbaanadvies aangeboden twv. € 700,-. Dit keer is er subsidie voor 50.000 gratis Loopbaan adviestrajecten.

Let op: meld je al vóór 1 december aan, want de verwachting is dat de subsidiepot binnen no-time leeg zal zijn! 

De regeling heet ‘NL leert door’ en is in het leven geroepen om werkenden de mogelijkheid te geven zich te oriënteren op hun huidige arbeidsmarktpositie en hun toekomstperspectief. Er gelden geen beperkingen, iedereen tot de pensioenleeftijd kan gratis Loopbaanadvies ontvangen. 

Als loopbaancoach voldoe ik aan alle eisen om het traject te kunnen begeleiden. En ik neem je alle administratie uit handen!

Wat houdt het gratis Loopbaanadvies in

Je ontvangt binnen het advies:

  • 4 uur Loopbaancoaching: live of via Skype.
  • Het waardevolle e-book: Koers houden met bezieling, tips voor je Loopbaan
  • Een arbeidsmarktscan, die jou je kansen op de arbeidsmarkt toont

Het Loopbaanadvies gaat dus over jouw toekomst in je werk. Het kan gaan over je talenten, je opleiding, de wensen die je nog hebt, je toekomstvragen, veranderingen in de markt of op de plek waar je werkt, enzovoort. Jij bepaalt waar de coaching over gaat!

Wat moet ik doen om te starten met het gratis Loopbaanadvies?

  1. Meld je aan via het contactformulier van Het Werkveld
  2. Denk alvast na over je wensen en de onderwerpen waar je het graag over wilt hebben in de coachingsgesprekken.

Dat is alles! Ik maak het je zo gemakkelijk mogelijk en regel voor jou de aanmelding en een registratiecode voor het Loopbaanadvies, stel een Prestatieverklaring voor je op en dien uiteindelijk de susidieaanvraag in.

Als je je hebt aangemeld, ontvang je een mail met alle informatie en neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een eerste coachingsgesprek.

FAQ

Q: Ik heb vorig jaar al deelgenomen aan het subsidietraject Ontwikkeladvies 45+. Kan ik dan opnieuw deelnemen aan de huidige subsidieregeling NL leert door?

A: Het subsidietraject is voor iedereen die een relatie heeft tot de arbeidsmarkt in de leeftijd vanaf 18 jaar tot aan de pensioenleeftijd. Er zijn geen uitzonderingen, dus je kunt opnieuw deelnemen aan de huidige subsidieregeling!

Q: Vanaf wanneer kan ik me aanmelden voor het gratis Loopbaanadvies?

A: Vanaf 1 december 2020 gaat de regeling van start gegaan. Je kunt je nu al aanmelden en het liefst nog vóór 1 december. Wanneer het besteedbare bedrag van het kabinet 35 miljoen (50.000 trajecten) overschreden is, kan er niet langer uitgekeerd worden.

Q: Ik wil niet dat mijn werkgever hiervan op de hoogte is.

A: Dat hoeft ook niet! Dit Loopbaanadvies traject gaat volledig buiten je werkgever om, dus meld je direct aan!

Q: Ik heb nog een andere vraag!

A: Neem even contact met me op, dan help ik je graag.

 

Ken je mensen die je dit gratis Loopbaanadvies ook gunt? Heel fijn als je deze pagina met ze wilt delen!