Een nieuw jaar ligt fris en helder voor je, waarin ik je wens dat jij prachtige manifestaties creëert, waar je hart van gaat zingen!
Hoe gebruik je je creatiekracht om 2016 tot een fantastisch jaar te maken?!

Wanneer jij je goede voornemens en intenties voor 2016 helder hebt, dan ben je al een heel eind op weg! Uit onderzoek is gebleken dat mensen met goede voornemens tien keer zo vaak slagen dan mensen die wel verandering willen, maar geen  goede voornemens hebben. Maar met alleen een goede intentie ben je er nog niet. Ik wil je in dit blog graag twee gouden tips geven, waarmee je direct op het juiste spoor wordt gezet. Natuurlijk zijn er nog meer waardevolle adviezen die ik je kan geven om een fantastisch 206 te creëren. Dat doe ik in mijn volgende nieuwsbrieven. Dus blijf lezen! Ik verras je over drie weken weer met een belangrijk advies, waarmee je de wensen die je hebt, veel gemakkelijk zult creëren.

Hoe werkt creatiekracht
Creatiekracht werkt met de wet van aantrekking en gaat over het uitzenden en ontvangen van energie en trillingsfrequenties. Gelijke energie kan alleen gelijke energie aantrekken. Om optimaal gebruik te maken van de wet van aantrekking is het belangrijk dat jouw trillingsfrequentie op dezelfde golflengte zit als datgene wat jij wilt manifesteren.

Toen Jessica bij mij startte in een loopbaantraject had ze geen idee welk werk ze leuk zou vinden om te doen, maar ze wist wel dat ze haar huidige werk niet langer wilde. We zijn samen op zoek gegaan naar alles wat haar blij en energiek maakte. Haar trillingsfrequentie schoot in het traject als een raket omhoog en er kwam heel veel energie vrij in de vorm van blijheid, plezier, vrijheid, kracht en visie. Ze ontwikkelde een haarscherp gevoel voor wat wel en niet goed voelde. Vanuit deze trillingsfrequentie was het glashelder dat het nieuwe loopbaanperspectief het starten van een eigen onderneming in servies werd, iets dat ze van tevoren nooit had kunnen bedenken. Nu werkt ze aan haar ondernemingsplannen en wil eind 2016 daadwerkelijk van start gaan.

Hoe zorg je dat jouw verlangens zich manifesteren in je leven?

1. Maak je wens helder

Vaak begint onze motivatie om iets te veranderen vanuit een gevoel van frustratie. Frustratie opent echter niet jouw potentieel aan energie om deze intentie te laten slagen, Dat betekent dat je het op wilskracht, hard werken en doorzettingsvermogen moet doen. De stap naar het vinden van een betere drijfveer is eigenlijk maar heel klein. Onder het gevoel van frustratie zit ook altijd een verlangen. En dat verlangen opent een enorm innerlijk potentieel, namelijk dat van je eigen Ziel. De stap die je maakt van frustratie naar verlangen is ogenschijnlijk klein, maar in werkelijkheid betekent het een enorme shift in jezelf!
Omdat je potentieel actief wordt, is er enorm veel energie beschikbaar om jouw wens te manifesteren. Jouw hele magnetische energieveld activeert nu de wet van aantrekking, waardoor er moeiteloos van alles op je weg zal komen. En het enige wat je gedaan hebt is het verlangen te vinden dat achter je wens zit.

Mila kwam bij mij in een loopbaantraject, omdat ze tegen het einde van haar ww periode aan zat en wanhopig op zoek was naar een baan. Ze stuurde veel sollicitaties en werd nooit uitgenodigd op gesprek. Ze voelde zich gefrustreerd en ze was bang dat ze in de bijstand zou komen. Het solliciteren viel haar zwaar en ze voelde zich moedeloos. Toen we onderzochten wat haar verlangen was, kwam ze er achter dat ze graag haar kinderen wilde kunnen laten studeren en dat ze samen in het huis zouden kunnen blijven wonen waar ze nu wonen. Toen ze ervoer welk gevoel er achter de wens zat, kwam ze weer in verbinding met haar gevoel van liefde en zorg en de wens om haar kinderen een stevige basis voor het leven te kunnen bieden. Het was heel mooi om te zien hoe ze in dat moment omsloeg: ze zat rechtop, werd weer blij, werd helderder en voelde zich ontroerd over haar eigen intenties. Nog in hetzelfde gesprek kwam opeens het idee in haar op dat haar buurman bij een bedrijf werkte, waar ze zelf heel graag zou willen werken. Ze zocht hem diezelfde week op, met de vraag of er vacatures bij het bedrijf waren. Hij deed navraag bij HRM en die lieten weten dat ze nog geen vacatures hadden gesteld, maar wel bezig waren om een nieuw project voor te bereiden waar ze over een maand nieuwe mensen voor wilden gaan aannemen. Mila werkt nu alweer een half jaar bij dit bedrijf en is heel blij dat ze haar kinderen de basis kan geven die ze graag wil.

2. De toekomst naar NU halen

Deze tip werkt heel krachtig! Sluit je ogen en stel je voor dat je verlangen zich al heeft gemanifesteerd in je leven. Voel wat het met je doet en hoe jouw leven veranderd is nu het er is. Word je er blij van? Je hebt nu je trillingsfrequentie perfect afgestemd, door de ervaring van de manifestatie naar het Nu te brengen! Je hersenen weten het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus je activeert direct je onderbewustzijn en het universum om de manifestatie naar je toe te brengen.

Jouw creatiekracht is nu actief!

Heb je jouw goede voornemens en intenties voor 2016 helder? Als je de twee stappen hierboven op jouw intenties hebt toegepast is jouw creatiekracht al actief! Je motor is aan en je weet waar je heen wilt! Voel je dankbaar voor wie je bent en voel hoe heerlijk het is dat je leven precies goed is zoals het nu is. Jouw mooie manifestatie komt er aan! Voel hoeveel waardering en liefde je voor jezelf ervaart.

3. Zet één stap

Oké, nog één tip dan, omdat ik het niet kan laten…
Je motor is aan, je weet waar je heen wilt en nu wil je gaan rijden met je auto.
Wees open voor de ideeën en ingevingen die je hebt en bedenk één stap die je kunt zetten om jouw onderbewustzijn te laten weten dat je dit écht wilt. Mogelijk wil je je wens delen met anderen, of wil je een brochure opvragen om een reis te gaan maken in 2016, of je meldt je aan voor een cursus of een training, of je maakt een vaste afspraak met een oppas omdat je wens is om geregeld met je partner iets leuks te gaan doen. En: je auto rijdt! Je creatiekracht is actief en jouw manifestatie is onderweg.

Wil je weten hoe je vaart maakt, je voet van de rem af haalt en koers houdt als je rijdt? In de volgende twee nieuwsbrieven schrijf ik daar over.

Wil je in 2016 lekker bezig blijven met het realiseren van jouw (loopbaan)wensen, het creëren van je verlangens en een shift maken in je leven naar het realiseren van jouw potentieel?

Dan staan er dit jaar nog allerlei activiteiten op de agenda:

 

Workshop Van wens naar werkelijkheid

 

Familie en Loopbaan opstellingen

Werk je liever één op één of wil je je via je werkgever of het UWV aanmelden voor

coaching of loopbaanadvies?

Ik investeer graag in een goede samenwerking. Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Daarin bespreken we wat je wens is en welke verandering je wilt realiseren en ontvang je een advies of offerte op maat. In persoonlijke begeleiding bied ik maatwerk en maak ik gebruik van alles in wat ik in huis heb om je te ondersteunen in het manifesteren van de shift die jij wilt realiseren!